TEMA : avforing

aldrig utanfor asa aldreboendes dorrar har detta diskuterats sa mycket.

nu sitter jag (sebastian) ensam och bloggar. min kare kompanjon ligger pa vart hotellrum och sover. jag forstar honom till 100 %. det ar strongt av honom att genomfora tva dyk idag trots att den naring som kommit in efter ett toalettbesok kommit ut.
vi sa ganska tidigt att vi inte skulle "fega" med maten utan ata det som serverats. det har gatt bra en vecka men efter gardagens skaldjur blev det mindre bra. jag skall inte sticka under stolen med att det pagar ett krig i min mage ocksa men nagon maste ju blogga ;)
vi har inhandlat diverse arabiska lakemdel och vi hoppas att vi, efter en lang natts somn och vasterlandsk mat (mcdonalds), kommer att vara fit for fight igen imorgon. tva dagars dykning och oroliga magar tar pa krafterna och imorgon nar vi sovit ordentligt ar vart enda mal att fixa biljetter norr ut igen.
var plan ar att pa onsdag ta oss norrut mot suezkanalen och port said. det blir en eller tva dagar dar innan vi aker till cairo igen.
dagens andra dyk var det helt klart basta. vi fick kanna pa hur det kanns att bemastra utrustning da vi bada var mycket nojda over vara tekniker. framforallt fick vi skada en havsskoldpadda och det var minsann inte daligt. det ar liksom sadana man ser pa tv i vanliga fall...

nu skall jag kila och lamna in tvatt och kopa nodsnickers. sen bar det va i sang.

god natt fran ett varmt hurghada.

p.s idag visade min dykklockan 30 grader i vattnet pa 15 meters djup. ds

Kommentarer
Postat av: pappa Freddy

Hej Grabbar

Montesumas hämd drabbar den som springer för fort genom Egyptiska kulturarv! borta bra, men svenskt toapapper (dubbla lager) är bäst!

2008-09-23 @ 09:27:08
Postat av: Cajsa

Jag älskar när det blir fel utan prickar över bokstäverna, haha. "Desssutom lyckades vi skada en havssköldpadda" skada-skåda, oj var jag är lättroad

2008-09-24 @ 20:02:04
URL: http://attityd.nu/mat

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0